Gourmet-Restaurant
Restaurant Wein & Sein mit Härzbluet
Restaurant Wein & Sein mit Härzbluet, Bern
We create a multi-course seasonal menu for you. Our products are selected from the region with great care and attention to detail. It is important to us to spoil you with good quality and a wealth of ideas. Let Simon Sommer surprise you, he cooks with passion and takes you on a culinary journey of discovery.
Head chef: Pascal Melliger
Note: This text was translated by machine translation software and not by a human translator. It may contain translation errors.
Adresse
Restaurant Wein & Sein mit Härzbluet
Münstergasse 50
3011 Bern
Datum
Kontakt
Restaurant Wein & Sein mit Härzbluet
Daniela Jaun
Gastgeberin
Münstergasse 50
3011 Bern
info@weinundsein.ch
031 311 98 44
Kategorie
- Gourmet-Restaurant
Küche
- Regionale Spezialitäten
Kochstil
- Marktküche
- Moderne Küche
Produkte
- Regionale Produkte
- Vegetarisch
Spezialität Gericht
- Saisonal
Spezialität Getränk
- Wein
Auszeichnung
- Gault & Millau: 16 Punkte
- Guide Bleu: 6 - les Sympas
- Guide MICHELIN: 1 Stern
Einrichtung
- Garten / Terrasse
Zahlungsmöglichkeit
- American Express
- Mastercard
- Visa
Webcode
www.myfarm.ch/KCmte3