Gourmet-Restaurant

Restaurant Wein & Sein mit Härzbluet

Restaurant Wein & Sein mit Härzbluet, Bern

We create a multi-course seasonal menu for you. Our products are selected from the region with great care and attention to detail. It is important to us to spoil you with good quality and a wealth of ideas. Let Simon Sommer surprise you, he cooks with passion and takes you on a culinary journey of discovery.

Head chef: Pascal Melliger


Note: This text was translated by machine translation software and not by a human translator. It may contain translation errors.

Adresse

Restaurant Wein & Sein mit Härzbluet
Münstergasse 50
3011 Bern

Datum

jeweils Di bis Sa   18:00 - 23:00 Uhr

Kontakt

Restaurant Wein & Sein mit Härzbluet
Daniela Jaun
Gastgeberin
Münstergasse 50
3011 Bern
info@weinundsein.ch
031 311 98 44

Kategorie

  • Gourmet-Restaurant

Küche

  • Regionale Spezialitäten

Kochstil

  • Marktküche
  • Moderne Küche

Produkte

  • Regionale Produkte
  • Vegetarisch

Spezialität Gericht

  • Saisonal

Spezialität Getränk

  • Wein

Auszeichnung

  • Gault & Millau: 16 Punkte
  • Guide Bleu: 6 - les Sympas
  • Guide MICHELIN: 1 Stern

Einrichtung

  • Garten / Terrasse

Zahlungsmöglichkeit

  • American Express
  • Mastercard
  • Visa

Webcode

www.myfarm.ch/KCmte3